Dunia kecilku

Dunia kecilku

Sunday, 18 December 2011

gubbye Galaxy Tab! welcome BB!

salam..



Akhirnye.. dpt gak tolak samsung galaxy tab ni!
da lame da nak tolak sbb cam da bosan plak guna Tab ni.. da cam x best..
besar sgt la plak.. cam susah je nak buat call n bwk kemane2.. lau juz nak guna utk surf internet ok lah.. bg aku...

pastu memember pon ramai yg guna BB.. masing2 racun soh angkat BB sbb senang nak BBM.. so aku pon terbakar la bile ramai yg da meracun! haha..!



(amik pic dr mr.google) finally! dpt gak... BB bold3.. rupenye same je cam bold2.. tp kelajuan n camera je yg membezakan bold2 n bold3..


ingt nak p tukar hari sabtu tp bz sgt2 plak ari sabtu tu so g la semalam..
ramai gile org smlm kat lowyat.. jln pon agak jem.. fuhh!! mmg lotih..

ingt nak beli phone je, rupenye en.hubby pon nak gak sambar bende lain...
tup2 dia kate nak angkat laptop satu!
aku on je.. lg pon ok gak dia angkat laptop senang nak wat keje kat umah nnt.. :)


oekh! pasni buleh la ber BBM!!

1 comment:

  1. kesian bunga, dh tak dapat nk main Angry Bird dah

    ReplyDelete